Tiger Woods PGA 14

Tiger Woods PGA Tour 14

Ook dit jaar brengt EA sports weer een nieuw deel uit onder Tigers naam met de niks verrassende naam: Tiger Woods PGA tour 14. Net als voorgaande jaren kruip je in de huid van je favoriete golfer en ga je de strijd aan met de rest op onder andere je favoriete Masters toernooi.

Het probleem in het verleden met deze franchise was elk jaar opnieuw hetzelfde: weinig verbeteringen aan de kern van het spel. Dat blijkt dit jaar wederom het geval te zijn. Waar wel op positieve manier aan gesleuteld wordt is de verhaallijnen om de kern heen. Dit jaar is er gekozen voor de historische inslag en heb je de mogelijkheid om met helden uit het verleden te spelen en oude scenario’s uit de Masters te herbeleven.

Voor gamers die van snelle spellen houden vol met actie is dit geen aanrader, maar de golfliefhebber zal zijn hart kunnen ophalen met de prachtige banen en de heerlijke rondes. Je moet er alleen wel even de tijd voor nemen.

Bekijk hier de trailer:About

Mede-oprichter en schrijver voor Golfnation.nl. Inmiddels al bijna twee jaar zeer intensief bezig met golf en alles er omheen. Handicap 13. In de tas: Callaway XR Driver + 3 Wood Titleist 913H 19 + 21 degree hybrid Callaway XR irons 5 t/m pw Titleist SM5 50, 54 & 60 degree Odyssey Works Versa #1


'Tiger Woods PGA Tour 14' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.