Titleist Vokey SM6 Tour Seeding

Het is misschien wel de meest gewaardeerde club in de tas: de wedge. Elke golfer heeft er wel 2, 3 of soms zelfs 4 in de tas. Op de tour worden ze gebruikt voor slagen tot een meter of 120 en dat maakt deze speciale ijzers extreem belangrijk. Ze moeten goed voelen, er goed uitzien maar vooral natuurlijk goed presteren. Er moet dan ook een hoop gebeuren voor een tour speler afscheid neemt van zijn wedges.

Wat doe je dan als je de marktleider bent in wedges en je brengt een nieuw exemplaar op de markt? Dat zie je in dit filmpje waarin Bob Vokey himself de tourspelers bezoekt met maar één missie: hen voorzien van de perfecte wedges. Zie de passie en het plezier in dit filmpje over de nieuwe Titleist SM6 wedges.

 About

Mede-oprichter en schrijver voor Golfnation.nl. Inmiddels al bijna twee jaar zeer intensief bezig met golf en alles er omheen. Handicap 13. In de tas: Callaway XR Driver + 3 Wood Titleist 913H 19 + 21 degree hybrid Callaway XR irons 5 t/m pw Titleist SM5 50, 54 & 60 degree Odyssey Works Versa #1


'Titleist Vokey SM6 Tour Seeding' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.