Tomtom Golfer 2

TomTom presenteert het Golfer 2 golfhorloge

TomTom (TOM2) kondigt vandaag de slanke TomTom Golfer 2 aan, een GPS-horloge dat is ontwikkeld om golfers hun spel te laten verbeteren met automatische slagdetectie en gedetailleerde ronde-analyse.

Door het meten van afstanden tot de greens en hindernissen elimineert de TomTom Golfer 2 alle onzekerheid en dankzij de automatische slagdetectie kennen golfers hun slagpotentie. Ze zien afstanden voor drive- en approach-slagen in een oogopslag en kunnen na de wedstrijd hun slagen analyseren in TomTom MySports. De automatische scorekaart maakt het makkelijker om inzichtelijk te maken waar verbetering mogelijk is.

“We weten dat de beste manier om te verbeteren is om simpelweg inzichtelijk te maken waar je de fout in ging”, zegt Clive Millington, COO bij TomTom.

“Daarom hebben we voor de TomTom Golfer 2 een gedetailleerde post-game analyse ontwikkeld, zodat je niet alleen kan zien wat er mis ging, maar ook waar je toe in staat bent.”

De ‘ultieme ronde’-functie van de TomTom Golfer 2 combineert de beste holes van een baan die vaker is gespeeld om te laten zien wat je beste potentiële score is. TomTom MySports biedt inzicht in regelmatig gebruikte slag- en green-patronen. Rondes kunnen hole voor hole teruggekeken worden om zo je resultaten te verbeteren.

De TomTom Golfer 2 gebruikt slimme graphics om de beste approach naar de green te visualiseren en geeft precieze afstanden naar het begin en einde van de hindernissen op meer dan 40.000 banen wereldwijd.

De TomTom Golfer 2 heeft een stijlvol design, is waterafstotend en zit comfortabel, waardoor deze zowel op de golfbaan als elders kan worden gedragen. De TomTom Golfer 2 kost € 249 en is beschikbaar vanaf mei 2016.

De overige functies van de TomTom Golfer:
 • Afstanden tot de green: precieze afstanden tot begin, midden en einde van de green.
 • Hindernissen: de precieze afstanden tot de individuele hindernissen op de fairway.
 • Lay-ups: zie de resterende afstanden tot de lay-up punten.
 • Greenview: zie een uniek overzicht van de green en hindernissen voor je slag.
 • Ronde-tracking: houd je score, afstand en tijd bij van elke ronde.
 • Dagelijkse baan-updates: update het horloge draadloos via je smartphone.
 • Draadloze synchronisatie: synchroniseer draadloos met je TomTom MySports app.
 • Weer- en waterbestendig: speel in iedere weersomstandigheid.
 • Perfecte pasvorm: gebruik een brede of smalle polsband.


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'TomTom presenteert het Golfer 2 golfhorloge' has 1 comment

 1. May 17, 2017 @ 09:53 TomTom Golfer 2 met activiteitentracker en sportieve Golfer 2 SE uitgebracht

  […] update De eerste variant van de Golfer 2 werd afgelopen jaar al geïntroduceerd. Een jaar later krijgt het golfhorloge zijn eerste update in de vorm van nieuwe bandjes. Ook nieuw […]

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.