Trackman

Uniek in Nederland: de Trackman Range!

Golfcenter Seve opende in november spectaculair zijn deuren. De verwachtingen lagen hierdoor erg hoog. Nu 3 maanden later maakt Golfcenter Seve iedere belofte waar. De nieuwe leden stromen binnen, en de sfeer zit er goed in bij Seve. Seve is het meest innovatieve en complete trainingscentrum van Nederland. Sinds december heeft Golfcenter Seve als enige trainingscentrum in Nederland de Trackman Range; een aanwinst voor alle golfers die hun prestaties willen verbeteren.

De Trackman Range was voorheen iets wat alleen toegankelijk was voor de professionals. Maar Golfcenter Seve is Nederlands eerste trainingscentrum waar de Trackman Range ook voor de consument als trainingsfaciliteit ingezet kan worden. De Trackman Range is zeer gemakkelijk in het gebruik, het is een self-service trainingsfaciliteit waarmee de golfprestaties gemeten door middel van een GPRS signaal die de slag monitort. De Trackman Range meet wat er fout gaat gebaseerd op feiten. Hierdoor kun je heel concreet je verbeterpunten aanpakken. De Trackman Range is voor de beginnende golfer tijdens een lestraject een onmisbaar oefenmiddel, maar voor de gevorderde golfer is de Trackman Range ideaal om de slag te verbeteren en zelfs te perfectioneren!

Hoe werkt t?

Maak een gebruikersprofiel aan op de Trackman Range en het slaan kan beginnen. De gegevens worden opgeslagen in mytrackman.com, welke je later thuis kunt vergelijken, analyseren of delen met mensen uit de community. Dit is de ideale tool om je vooruitgang bij te houden.

De Trackman Range brengt je slag precies in kaart, de speler krijgt instant feedback op de swing en shotshape, allen verwoord in simpele termen als “draw, slice, fade, push en hook. Daarnaast geeft de Trackman Range ook alle informatie over de balvlucht zoals de balsnelheid, spin axis, launch direction, spinrate en je carry en tot slot analyseert hij je zwaaibaan en de stand van je clubblad ten opzichte van de doellijn en je zwaaibaan. Deze informatie verschijnt op de monitor na elke slag. Naast het verbeteren van je slag kun je met de Trackman Range ook meespelen aan toernooien, je clubs testen en een competitie met vrienden doen.Er zijn diverse spelvarianten mogelijk.

Unieke aspecten van de Trackman Range

  • Golfcenter Seve is het eerste trainingscentrum in Nederland waar er getraind kan worden met de Trackman Range
  • De golfers kunnen trainen als een professional met het gebruik van doelen, statistieken en swing analyses.
  • Via de mytrackman.com ben je lid van een online golf community
  • Trackman Range is ideaal voor zowel de beginner als de gevorderde golfer
  • Je kunt rustig alleen trainen met professionele begeleiding van de Trackman Range


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Uniek in Nederland: de Trackman Range!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.