Golf Nation Logo Groot

Welkom op Golf Nation!

Wij zijn jonge, licht gevorderde golfers die in de laatste jaren enorm enthousiast zijn geraakt door de sport en alles er omheen. We zijn graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de golfwereld en struinen daarvoor alle media af die we tot onze beschikking hebben. Wat we nog mistten was een golfsite die alles combineert; reviews van de mooiste golfbanen, de beste clubs, de nieuwste golfmode en leuke columns speciaal voor golfers.

Wij geven een eerlijke en Hollands nuchtere blik op de golfwereld en willen daarmee alle golfers bereiken die het internet gebruiken om wijzer te worden, informatie te verzamelen of hun eigen mening willen delen.

Het hoogst haalbare voor ons is het samenbrengen van golfers vanuit heel Nederland. Als wij een mening hebben over een golfbaan of nieuwe clubs en je deelt deze (of juist niet!) vertel het in de comments. Zo kunnen we een goed beeld creëren van de locaties en producten die we reviewen. Dus schroom niet en deel je mening en ervaringen met ons. En vergeet niet af en toe te kijken voor nieuwe posts op Golfnation.nl!


Tagged: ,


About

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'Welkom op Golf Nation!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.