golf kado

X-Mas Cadeau Top-5

Met de kerst voor de deur is deze week je laatste mogelijkheid om nog even een paar mooie cadeaus in huis te halen voor onder de kerstboom. In de laatste post met cadeautips hebben we al een hoop goede ideeën gegeven voor mooie cadeaus voor de fanatieke golfer. Nu de tijd begint te dringen zetten we nog even de absolute toppers op een rij, waar je niet mis mee kan gaan en het golfvirus weer wat kan aanwakkeren.

1) de absolute topper: Golfballen

Want het maakt niet uit hoe goed je bent, hoe vaak je speelt en wat je zoekt in een bal: golfballen heb je nou eenmaal nooit genoeg. Ook nog eens te verkrijgen in verschillende prijsklassen. Kortom: altijd goed en voor elke portemonnee.

golfbal

Foto gemaakt door: Colin Jagoe

2) Golfhandschoenen

Nog een cadeau waar je nooit genoeg van hebt. En hoe vaker je speelt: hoe meer je er nodig hebt.
Want niks is zo lekker als een nieuwe leren handschoen aantrekken die vers uit de verpakking komt, vlak nadat je de oude hebt weggegooid. Iets moeilijker te kopen omdat de maat vrij nauw komt, maar desalniettemin een zeer geslaagd cadeau.

golfhandschoenen

Foto gemaakt door Richie Maure

3) Hoofddeksels

Want het hoort nou eenmaal bij golf; een mooie pet in  de zomer en een fijne muts in de winter. Wat zo mooi is aan dit cadeau is dat je er eigenlijk nooit genoeg van hebt, het in alle kleuren te vinden is en dat de maat makkelijk te schatten is. Dus voor jezelf of je favoriete flightgenoot: koop een petje!

4) Rangefinders

Onverwacht populair gebleken tijdens de Sinterklaasperiode zijn de rangefinders. Niet alleen het Garmin horloge uit de vorige post, maar ook laser- en normale rangefinders. De prijsklasse is dan wel iets hoger, maar het is absoluut een mooi cadeau en een gadget die je minder snel voor jezelf koopt. Let wel op: als je dit cadeau eenmaal meeneemt in de baan heb je nooit meer het excuus dat je toch een clubje extra had moeten nemen.

5) Golftees

Minder origineel, maar toch goed voor een 5de plek in de top 5 van meest gekochte cadeaus tijdens de feestdagen. Hoewel door de nieuwe technologieën met plastic, praktisch onbreekbare, tees de vraag naar tees wel iets afneemt, is het nog een graag geziene toevoeging aan de golftas. Denk er voor de verandering ook eens aan om rubberen tees voor op de driving range cadeau te doen (of vragen). Deze zijn steeds minder aanwezig en toch wel heel handig als je je drives wil oefenen.

Golftees

Foto gemaakt door D.I. Hammonds

 

Featured foto gemaakt door: Th0mskAbout

Golf gek, houdt van gadgets en probeert altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Golf Gear! Handicap 20. In de Tas: Taylormade RSI 1 4-PW, Cleveland 588 Forged Satin 56gr, Wilson Staff 8881 BLK putter, Wilson D100 Houten 3, Taylormade SLDR S 11 GR Driver, Wilson Staff FG TOUR M3 23gr hybride,


'X-Mas Cadeau Top-5' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.